2014. január 17., péntek

Nem tüntem el...

...csak valahogy mostanában nem volt időm a blogolásra. Illetve a fényképezéssel teljesen hadilábon állok, mert nincs kedvem elővenni a fényképezőgépet, az okos telefonhoz meg még én nem vagyok elég okos, és nem igazán vagyunk még nagy barátságban. Pedig azért készült egy-két dolog mostanság. 

Először is mutatom a Cérnalányok oldalán meghirdetett közös hímzéses kész munkámat. Nagyon szerettem varrni, a kedvencem a karácsonyfás és az éneklős rész volt. Sajnos a zoknisban van egy kis hiba. De ettől függetlenül nagyon tetszik :). A legnagyobb bajom az vele, hogy fekete Miskolcon sajnos nem lehet sehol semmi különleges anyagot venni, így nem tudom, hogy mikor lesz befejezve (párnát szeretnék belőle) Íme:


Ez a macis készletet kb. 10 éve kaptam az egyik barátnőmtől. Ő vette a saját használatra. Muliné fonal van a készlethez. Ezzel a fonallal még nem dolgoztam soha. A színei nem igazán tetszenek, de nem akartam eltérni a megadottaktól. Valahogy nem érzem az igazinak, de nem szeretném vissza bontani, és kicsit olyan, mintha egyre jobban nézne ki minél több van kész belőle. :) 3 szállal csinálom, hogy jó kis tömött legyen.



1 megjegyzés:

  1. Szép lett a Cérnalányos munkád, én sajnos nem készültem el vele, de most elhatároztam mindent befejezek, ami meg lett kezdve. A macid meglátod szép lesz, minél több van kész belőle, annál jobb lesz.

    VálaszTörlés