2017. február 23., csütörtök

6/2

Íme a sorozat újabb darabja. Nagyon jó volt hímezni. Hamarabb ment, mint az előző. Bár sajnos elszámoltam egy sorral az egyik oldalon, ezért kicsit korrigálni kellett rajta, de nekem nagyon tetszik :)



És itt van a kettő együtt:

Köszönöm, hogy nálam jártál :)

2017. február 8., szerda

6/1

Sokat járunk mostanában Budapesten. És mivel ott sokkal nagyobb a kézimunka kellék választék ezért szívesen nézelődöm alkalmanként egy-egy boltban. Ez az első olyan készletem, amiben plasztik kanavára kell hímezni. Eddig ilyennel még nem volt dolgom. Nehézkesen ment a kezdés is. De szerintem a végeredmény nem lett rossz. Bár több hibát is találtam rajta, amiből sajnos csak az egyik orvosolható. Illetve nagyon meggyűlt a bajom a csiguszok szemével, amiket eredetileg francia csomóval kellene elkészíteni. Az a bajom, hogy itt ugye nem tudok egy icike-picikével mellé ölteni, úgy mint az anyagnál, mert a műanyag nem engedi ezt. Így viszont nem marad meg a csomó, mert kicsúszik a lyukon. Hát ez van. Ezért aztán úgy gondoltam, hogy a szemek helyére, majd pici fekete gyöngyöt fogok varrni, de majd csak ha készen leszek az összes többivel is. Úgy is kell mindegyikre gyöngy is. (Itt azok lesznek a fán lévő díszek.)

A másik bajom, hogy ezeket a képeket majd egy filc anyagra szeretném rögzíteni, de nem tudom, hogy hogyan kell. Most ennek kell utána még járnom.


Köszönöm, hogy nálam jártál :)